כאבי בטן

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

08/08/2012 | 20:39 | מאת: אוראל

שלום רב , מזה שבוע שאני מרגישה כאבי בטן תחתונה שמקרינים לגב התחתון (לאגן) ואחזור הכליות וכעת יש הקרנה גם לרגליים , בדיקות השתן יצאו תקינות אך בספירת הדם יצא המוגלובין 10.5 , האם יש קשר בין ההמוגלובין לכאבים ? ומה לפי דעתך יכולה להיות הסיבה לכאבים? . תודה רבה

שלום כן יתכן קשר בין אנמיה לבין תהליכים דלקתיים/זיהומיים בבטן בעיקר במערכת העיכול והשתן. יתכן קשר גם לגידולים שונים. בן כמה אתה? האם יש מחלות רקע? תרופות? מידע רפואי משמעותי נוסף? אשמח לקבל מידע רחב יותר ד"ר דרור לוין

09/08/2012 | 09:04 | מאת: אוראל

אני בת 19 , מיגרנות ברקע, לא נוטלת תרופות , מחזור סדיר . עם איזה רופאים לפי דעתך אני צריכה להתייעץ ?

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים