דם נמוך

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

27/01/2012 | 21:42 | מאת: מיטל

יש לי בן 4 שנים ובת שנה ושלוש חודשים שני הילדים רמת הדם שלהם היא 11 בערך הרופא נתן להם פריפל 3 ברזל אבל מה אני יכולה להאכיל אותם במיוחד דברים שיעזרו ברמת הברזל ואיך לשמור על זה?

שלום! בכדי להחליט האם לילדים יש חוסר דם (אנמיה) צריך לבדוק אותם ולראות את ספירות הדם שלהם באופן מעמיק. במידה ואכן יש להם חסר ברזל הטיפול הוא ברזל כתרופה (טיפות או סירופ) עד למילוי מאגרי הברזל בגוף ולאחר מכן תזונה מאוזנת המכילה גם מקורות טובים לברזל כולל חלבון מהחי. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים