ילדה שאינה מוכנה לאכול .

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

21/12/2011 | 19:40 | מאת: ינגבי

מגיל שנה התחילו הבעיות אכילה אצלה, היום היא בת 7 וסובלת מאנמיה וחוזר כל ויטמינים, הרופה מטפלת נתנה סירופ ברזל. אבל לא עשתה בדיקה שתן, הילדה גם לא רוצה לשתות, היא נראה מאוד לא טוב, ולא מתקדם ככל,מה נתן לעשות כדי להוציא אותה מהמצב הקשה זאת?סליחה קודם עבר בטעות. בתודה ינגבי

שלום! הילדה צריכה לעבור סדרה של בדיקות בכדי להביון באופן יותר מדוייק את הסיבה למצבה. יש מספר מחלות שחשוב מאד לשלול במקרה שכזה. המלצתי פנו להמטולוג ילדים מומחה לקביעת תוכנית בירור ואבחון! רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים