חוסר ברזל שלא עובר לאחר עירוי

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

17/08/2023 | 19:58 | מאת: דן

היי גילו לי אנמיה לפני כשלושה חודשים נתנו לי 2 עירווי ברזל פרינג'קט ההמוגלובין עלה הברזל והפירטין הרבה מתחת לנורמל ברזל 25 עלה רק ל29 פריטין 10 לא עלה למה זה קורה? אני כל הקיץ סובל מקור וצמרמורות הרופאים לא יודעים למה זה לא עולה אומרים לי לתת עוד זמן עברו כבר שלושה חודשים. ממש קר לי כל הקיץ. שאר הבדיקות טובות. לפעמים סובל מטחורים ואז יוצא דם. אבל העירוי ברזל העלה רק את ההמוגלובין ולא העלה את הברזל בכלל איך זה יכול ליהיות מה עליי לעשות? הלכתי אפילו למיון והרופאים אומרים לי הכל בסדר אני לא מבין מה הכל בסדר? אין לי ברזל ואין לי פריטין וכל הזמן קר לי.. זה ממש ממש מתסכל מה עליי לעשות?

שלום חסרים פה נתונים רבים נדמה לי מנתונים שיש פה שלא קיבלת מספיק ברזל בעירוי ממליץ לפנות להמטולוג ליעוץ סדור ואת תקבל את ההנחיות הנכונות דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים