כתמים ירוקים על הגוף

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

07/08/2023 | 09:38 | מאת: גיטי

שלום! בזמן האחרון אני מגלה בגוף שלי יותר ויותר כתמים ירוקים על הגוף, כמו שנוצר לאחר מכה יבשה אך במציאות לא קיבלתי שום מכה. ממה זה יכול להיות? אשמח לקבל תשובה, היות ואני קצת לחוצה מזה. תודה רבה!

שלום וברכה כתמים כחולים או אדומים יכולים ליצג שטפי דם קטנים (עקב חבלה או ללא חבלה) לאחר מספר ימים הם משנים צבע לגוונים של כחול וירוק במידה וזה המצב יש מקום לבירור המטולוגי להבין מה סיבת הדמם בעור רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים