ניוטרופניה לתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

06/08/2023 | 16:55 | מאת: אמא מאוד מאוד מודאגת

שלום דר, בגיל 7 חודשים אחרי חום ליום אחד עשו לתינוקת שלי ספירת דם ויצא ניוטרופילים 540 אחרי יומיים עלו ל 940 ואחרי שבועיים עלה ל1400 ללא סימני חולי, עכשיו בבדיקה שגרתית של ספירת דם בגיל 9 חודשים נמצא ניוטרופילים 900 שוב, התינוקת לא נראת חולה, יתר הספירה תקינה, הרופאה שלנו המליצה לעקוב, אני נורא נורא מפחגת ממחלה קשה כמו לוקמיה חס וחלילה, מה יכולה להיות הסיבה? האם זה נשמע מדאיג התוצאות האלה?

שלום פחות מתאים למחלות קשותץ כמו לוקמיה ויותר מתאים למחלות שפירות יותר כמו נוטרופניה אוטואימונית של הינקות ממליץ להגיע ליעוץ סדור עי המטולוג ילדים ואז התמונה תהיה הרבה יותר ברורה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים