תוצאות בדיקות דם שאלות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/02/2023 | 20:55 | מאת: רינה

שלום רב ד'ר לוין ביצעתי לפני 3 שבועות בדיקות דם וכל הערכים היו תקינים כולל רמת ה iron שהיתה 88. לפני מספר ימים,עקב הרגשה לא טובה, ביצעתי בדיקות שוב ולהלן הערכים: המולגולבין- 13.7 Iron 41 Transferin 252 %Tras. Saturation 9.9 Folic acid 8.7 Ferritin 120 B12- 350.6 אני מצויה בגיל מעבר. כל ערכי בדיקת הדם האחרים שנבדקו ספירת דם וכו') יצאו תקינים לגמרי ובנורמה. השאלה, האם זו אנמיה? והאם יתכן כי תוך פרק זמן קצר יש ירידה בברזל? האם נדרשות בדיקות נוספות? תודה על חוות הדעת הכללית.

26/02/2023 | 21:41 | מאת: רינה

גם הסטורציה נמוכה. מה יכולה להיות הסיבה? ומה כדאי לבדוק ? שוב תודה

שלום אנמיה היא רמת המוגלובין הנמוכה ביחס לצפוי בגיל ובנתונים נוספים במקרה שלך אני סבור שאין אנמיה וכדאי לברר כיוונים אחרים דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים