פיענוח בדיקת דם בשבילי תודה.

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

31/05/2022 | 15:42 | מאת: שובל

הי אני בת 23 סובלת מחולשה קבועה אני לא מבינה אפ הבדיקות תקינות ונחשבות בסדר כי יש כמה נקודות אדומות כגון- hct-43.2 mchc-36 rdw-sd-36.8 mov-12.2 neutrophils- 31.3 - לפי הבדיקה מהנורמה מאוד נמוך. lymphocytes - 61.4 - ושוב מאוד גבוה. lymphocytes k- 4.07 eosinophilsk -0.01 basophilsk -0.01 זה בדיקה התחלתיי מחכה לשאר אבל מבחינת תוצאה לא תקינה יש לי מה לחשוש לבדוק או להתעלם וזה גבולי?

שלום במידה וכל מרכיבי הספירה האחרים תקינים הרבה הספירה בסדר ואין מקום לדאגה אין גם הסבר בספירה לסיבה לחולשה שלך הרבה בריאות דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים