דחוף לגבי הבן שלי אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

15/05/2022 | 15:34 | מאת: אוראל

הבן שלי בן 10 כל הרגליים שלו שיתפי דם הולכים חוזרים וגם הישבן שלו , עשינו בדיקות דם יצאו תקינות אנחנו לא יודעים מה לעשות איתו זה נראה כאילו הילד מקבל מכות חזקות והוא לא מקבל שום מכה הוא פשוט מלא בשטפי דם מה עושים

שלום לילד יש סיפור קלאסי של נטייה לדמם בעור יש צורך בבירור המטולוגי עי המטולוג ילדים בדרך כלל זה מעיד על בעיה במערכת הקרישה . בדיקה הקרישה הראשוניות שמבצעים עי רופא הילדים אינן שוללות בעיות מסויימות דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים