מחלת הנשיקה בגיל מבוגר מעל 60

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

07/04/2022 | 10:32 | מאת: חל

האם יש סכוי לאולוסיה מבוגרת מעל 60 לחלות במחלת הנשיקה באופן פעיל?

שלום הפורום הוא פורןם לילדים כך שאני חושש שהשאלה נשלחה לכתובת הלא נכונה אגב נדמה לי שהתשובה היא חיובית ויש סיכון כזה דרור

24/04/2022 | 22:18 | מאת: חל

חחח... חליתי והיום הגיע תשובה של בדיקת הדם שהחלמתי. הרופאה שלי שללה בקטגוריות את האבחנה שלי על עצמי, אך בדיקת הדם שהיא נתנה לי לבצע בשלב הראשוני אימתה קיום נוגדני מחלת הנשיקה (EBV) פעילים ונוגדני עבר (לא זוכר שחליתי). בכל מקרה תודה על התשובה.

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים