סימנים כחולים ללא מכה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

21/11/2021 | 19:29 | מאת: עליזה

מזה כחודש וחצי יש לי על הירכיים גרד שהופך לאדום ולאחר מכן הופך לכחול סגול ואז לצהוב למשך מספר ימים ואז נעלם המקום שבו יש את הסימן כואב בלחיצה כאילו קיבלתי מכה. ביצעתי ספירת דם ותפקודי קרישה שיצאו תקינים רופא המשפחה לא יודע מה זה אבל הסימנים הולכים ומתגברים ואני די מודאגת . מה עוד אפשר לבדוק? אולי בעיה בכבד?

שלום בהחלט יש צורך להרחיב את בירור הקרישה יש בדיקות ספציפיות בעיקר שקשורות לתפקוד הטסיות שחשוב לבצע פני להמטולוג רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים