המוגלובין ירד ריבוי בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

02/11/2021 | 11:43 | מאת: מזי

שלום בתי בת ה 13 נמצאת כרגע בבדיקות רבות בשל חשש למעי דלקתי או ממצא אחר במעי. בשלושה חודשיים האחרונים לוקחים לה בדיקות דם בתדירות של כל כמה ימים 3- 5 מבחנות . ההמוגלובין שלה היה תקין עד לפני שבוע ופתאום עכשיו הוא ירד מעט מהנורמה מ 12.6 ל 11.7 השאלה האם ריבוי בדיקות דם יכולה לגרום לירידה בהמוגלובין ? אם כן בתוך כמה זמן זה אמור לחזור לעצמו. לתשובתך אודה .

שלום במצב של דלקת בגוף תתכן ירידה בהמוגלובין ואנמיה אינני בקיא בנפחי הדם שנלקחו לה אבל בדרך כלל אין בעיה כזו בנערים/ נערות בתינוק קטן זה עלול להיות יותר משמעותי בריאות שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים