בהמשך לשאלתי על עירוי וונופר

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

11/04/2021 | 00:33 | מאת: שירי

שלום ד"ר, ותודה רבה על התשובה. ציינת ששעה אחרי עירוי וונופר החום עלה לי ל 39 עם צמרמורות ו 8 שעות לאחר מכן החום חזר לנורמה גם ללא אקמול. יש תופעת לוואי כזאת שכתובה בעלון אך היא ממש ממש נדירה, ולפני 5 שנים שעשיתי וונופר לא היה לי אותו. האם ייתכן שנדבקתי בזיהום באשפוז יום כי שקית העירוי לא היתה סטרילית או משהו אחר? האם ייתכן שזיהום בדם יראה תסמינים כל כך מהר תוך כשעה, והחום ירד לגמרי תוך 8 שעות? תודה רבה

שלום מצטער אבל לא ניתן להתיחס על שאלה כזו ספציפית בפורום באינטרקנט זה חייב להיות מטופל עי הרופא האישי שלך רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים