חום לאחר עירוי וונופר

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

02/04/2021 | 23:07 | מאת: שירי

שלום, קיבלתי עירוי וונופר שלשום. שעה אחרי העירוי היו לי צמרמורות קשות והחום עלה לי ל 39 מעלות. כעבור 8 שעות החום ירד לנורמה. מתופעות הלוואי של כאבי השרירים והבחילות לא נבהלתי כי ידעתי עלייהן, אבל על החום לא. אין סיכוי שזה קורונה, וקראתי בעלון שחום זאת תופעת לוואי נדירה. עליי לקבל עוד לפחות 5 עירויים. האם זה לא עלול להיות מסוכן בפעמים הבאות מבחינת החום? יש לציין שעשיתי וונופר לפני 5 שנים ואז היתה רק עייפות. הייתי אמורה לעשות פרינג'קט אבל שבוע לפני התחילה אורטיקיריה קשו ואמרו שלא ידעו האם אני אלרגית לפרינג'קט או שזה סתם האורטיקריה. האם במצב כזה כבר עדיף לנסות פרינג'קט וגם אם תהיה אורטיקיריה כל עוד לא תהיה החמרה באסתמה והכל בסדר אז אין בעיה? תודה מראש

שלום מדובר בתופעת לואי מאד נדירה אני מטפל בונופר שנים ומעולם לא פגשתי תופעת לואי כזו של חום גבוה ! ממליץ לחזור לרופא המטפל המצב הזה מאד לא ברור לי. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים