רמת אאוזיפילים גבוהה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

08/01/2020 | 17:42 | מאת: שירה

שלום וערב טוב , הנני סובלת מאפילפסיה . החליפו לי כדור ומינונים ומאז רמת האאוזיפילים עלתה בהתחלה טיפה לא התייחסו ועכשיו בבדיקה לפני התור עוד עלייה . קודם רק האאחוזים ועכשיו גם האבסלוטי יכול להיות מהתרופה ולדאוג מהתוצאות מספר האחוזים הוא 10.9% והאבסלוטי 0.79, תודה.

שלום וברכה עליית במספר האיאוזונופילים יכולה להיות משנית לסיבור רבות אחת מהן היא בהחלט תגובה/ רגישות לתרופות בהחלט יכולה להיותר תגובה כזו לתרופה אנטיאפילפטית אגב הופעת איאוזונופילים ללא כל סימן אחר היא לא סיבה מוחלטת להפסקת הטיפול והרופא המטפל צריך לשקול את הבעד ונגד לטיפול הספציפי בהצלחה דרור

10/01/2020 | 17:01 | מאת: שירה

זהו שזה לא רק זה. יש עוד תופעות שהכדור לא משפיע ואף השפעה. אני הולכת בקרוב לרופא ונחליט אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות מהכדור והעלייה משהתחלתי או מקריות?

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים