בדיקות דם ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/02/2019 | 14:51 | מאת: גילי

שלום וברכה, עשיתי לבן שלי בן השנתיים וחצי בדיקות דם כי היה נראה לי שהוא קצת עייף בזמן האחרון. היו 2 תוצאות חריגות,והשאר תקין.. החריגות: RBC- 5.74 MCH-23.7 ההמוגלובין שלו 13.6 שזה תקין. האם עליי לעשות בירור נוסף? מה בעצם הנתונים האלו אומרים? תודה מראש.

26/02/2019 | 21:27 | מאת: גילי

albumin b- 4.6 שהערך המקסימלי הוא 4.4 כל השאר תקין- כולל crp.

שלום במידה וכל המדדים האחרים תקינים הרי אין אנמיה או בעיה המטולוגית ראוי לחפש סיבה אחרת לעיפות דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים