בעיה בבדיקות דם של הילד- קרישה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

03/02/2019 | 18:10 | מאת: גיא בגדי

שלום ערב טוב, יש לי שאלה הבן שלי לפני ניתוח של שקד שלישי והתבקשנו לעשות בדיקות דם. היום קיבלנו תוצאות שליליות והפתענו לרעה שיש לילד בעיות עם קרישת דם Pt רשום מעל נורמה 15.5 Pt non sensitive ממש מעל נורמה 41.9 מה זה אומר באמת? דיברנו עם המנתחת הפנתה אותנו לרופא ילדים ולהיפגש עם המטולוג? זה משהו ממש חמור וחריג שאנחנו צריכים לחשוש ממנו או שדבר ניתן לטיפול אשמח לעזרה.

שלום הרופאים שלכם פעלו נכון מאד חשוב לברר במקרה כזו אפשרות לחסר במערכת הקרישה למשל חסר חלקי של אחד מחלבוני הקרישה. במקרה כזו ניתן לבצע ניתוח אבל יש צורך בהכנות מיוחדות לפעולה פנו להמטולוג ילדים בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים