אנמיה ממושכת ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

29/07/2017 | 23:09 | מאת: ליאת

שלום רב, לביתי בת ה-15.5 התגלתה אנמיה קשה לפני כשנתיים. המוגלובין היה 7.8 ופריטין אפס. ( גם כשהייתה קטנה היתה לה אנמיה עם המוגלובין 10-11) עשתה בירור גסטרו שכלל בדיקות דם וצואה ללא ממצא. עם טיפול של פריפל ההמוגלובין עלה לערכים תקינים. הטיפול הופסק וכעת המוגלובין 9.7 סובלת מנשירת שיער מאד משמעותית . האם צריכה לעבור בירור המטולוגי?

שלום בהחלט , חשוב מאד להגיע ליעוץ המטולוגי הן מהחינה אבחונית והן טיפולית. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים