התייעצות בדיקות דם לנערה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

20/02/2016 | 12:59 | מאת: מיכל

בתי בת 17 חולת סוכרת נעורים .ירידה במשקל של 27 קג במשך שנה וחצי לא במכוון.חלשה מאוד ולא מרגישה טוב ביצעה בדיקות דם WBC בחודש דצמבר החלה ירידב בכדוריות הלבנות מ4.8 ל 4.6 עכשיו בחודש פברואר ירידה נוספת ל 3.7 המוגלובין ירידה מ13.6 ל11.9 וירידה ב RBC ן HCT האם היא צריכה בירור נוסף

שלום ירידה במשקלה כזו מדאיגה מאד הירידה בספירות הדם מדאיגה גם היא בהחלט יש צורך בבירור רציני ומעמיק , ממליץ ראשית להתיעץ עם האנדוקרינולוג ולאחר מכן לבצע בירור המטולוגי בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים