שיניים עקומות כתוצאה מיישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/07/2004 | 11:10 | מאת: צ'רלי

שלום לרופאי הפורום! שמי צ'רלי בן 28 מאז שהתחלתי טיפול אורטודונטי (לאחר עקירות 4 שיניים) התעקמו לי התוחנות בהטיה של הזוית כלפי פנים. אני שם גומיות בהוראת הרופא ,אך אני לא רואה שיפור מה עושים?

27/07/2004 | 10:54 | מאת: צ'רלי

למה אין התיחסות לבעיה?

31/07/2004 | 00:04 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לך ותודה על פנייתך, סגירת הרווחים במקרה של עקירות שיניים היא מלפנים אחורנית דבר היכול לגרום להטייה קשה של השיניים פנימה בעיקר בנוכחות גומיות כפי שתארת. לעיתים זהו רק שלב במהלך היישור ולאחר מכן יבוא שלב מתקן בו תנתן לשיניים התחתונות הזוית התקינה שלהן. אני ממליץ לך להתייעץ עם האורתודונט שלך. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי