יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/07/2004 | 15:32 | מאת: אור

שלום. אני בת 24 ויש לי מנשך עמוק, כאשר השיניים העליונות בולטות החוצה. אני מעוניינת לסדר את זה, אבל מעולם לא הייתי אפילו בבדיקה. אני מעוניינת לדעת היכן כדאי לבצע טיפולים אלה (במרפאה של קופת החולים או באופן פרטי), אם כדאי לעשות את זה באופן פרטי הייתי שמחה שתייעצו לי לגביי מקום העוסק בנ"ל באיזור גוש דן.

07/07/2004 | 21:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אור ותודה על פנייתך לפורום, כדי להתחיל בטיפןל אורתודונטי עלייך להבדק אצל רופא שיניים מומחה ליישור שיניים ולסתות. הוא יאבחן את בעייתך יתן תוכנית טיפול ויסביר על המכשור האורתודונטי בו יש להשתמש. בעניין בחירת המרפאה האורתודונטית עלי לציין כי הגורם שהוא בעל חשיבות ראשונה במעלה הוא הרופא המטפל. עליך לודא שהרופא המטפל הינו מומחה ליישור שיניים ולסתות בעל רישיון מומחה מטעם משרד הבריאות. תוכלי לקבל את רשימת המומחים מלשכת הבריאות המחוזית במקום מגוריך או מאתר האניטרנט של האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי