שן שקועה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/07/2004 | 14:36 | מאת: ערן

שלום , בלסת העליונה , בצד שמאל , יש לי שן שהיא קצת שקועה מקו שאר השיניים (השן לידה , ניב,קצת בולטת) . איזה טיפול היית מציע? תודה!

07/07/2004 | 20:55 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ערן ותודה על פנייתך לפורום, מדבריך אני למד כי אתה סובל מצפיפות שיניים. לפיכך יש להתייעץ עם האורתודונט שיבדוק אותך מהי הדרך הטובה ביותר במקרה שלך להשגת מקום. רק לאחר שלב השגת מקום ומרווחים ניתן יהיה להכניס את הניב לקשת ולהבקיע את השן השקועה. שים לב שן שקועה עלולה להיות שן חלבית שהשן הקבועה במקומה לא בקעה! בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי