טבליות נקוי לפלטה ליישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/06/2004 | 13:20 | מאת: פילפלת

אודה לך אם תוכל לרשום דוגמאות לטבליות לנקוי הפלטה ליישור שיניים (לאחר טפול אורטודונטי). כאלה, שניתן להשיג בכל בית מרקחת. האם קוקידנט ו/או קורגה מתאימים. רשום עליהם שזה לנקוי פלטות לשיניים תותבות. רופא השיניים הפנה אותי לרכוש טבליות נקוי בעיר מרוחקת מאד וזה לא נראה לי סביר שרק שם יש טבליות מתאימות לפלטה סטנדטית למדי.

01/07/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, כן בהחלט טבליות לשיניים תותבות הן טובות באותה המידה. ד"ר איזנבוד

03/07/2004 | 23:15 | מאת: נטע

כתוב על ההוראות שימוש של הקורגה שצריך להשתמש במים חמים(לא רותחים) והאורתידנט אמר לי בשום אופן לא לשים את הפלטה במים חמים כי זה משנה לה את הצורה, אלא לשטוף עם משחת שיניים, וזה לא נראה לי מספיק מחטא, וככה מגעיל אותי ללבוש את הפלטה האם אפשר להשתמש בקורגה גם במים קרים? למה בעצם כתוב מים חמים? מה אתה מייעץ?

מנהל פורום טיפול אורתודנטי