מחירי טיפול ישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/05/2004 | 17:07 | מאת: יוסי

שלום לכם בני בן ה 13 אובחן ע"י אורטודנט כחייב לעבור יישור שיניים ע"י גשר פנימי בלסת העליונה "ורסן" קפיצי שהוא צריך לחבוש למספר שעות ביום או בלילה. עלות הטיפול שהוצעה הוא 1600 $ . ברצנוני לדעת: א. האם המחיר סביר ? ב. ואיפה ניתן לקבל אינפורמציה לגבי טיפול כזה (אם קיים ) במסגרת קופת חולים. בתודה מחירים של טיפול כזה.

03/06/2004 | 09:12 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום יוסי ותודה על פנייתך ךפורום, מחיר של טיפול אורתודונטי כמו מחיר של כל שירות אחר תלוי ברמתו והשכלחתו של נותן השרות בטיב השרות ובאופן בו השרות ניתן. מאחר וקיימת רב גוניות רבה בעניין זה גם טווח המחירים בשוק רחב מאוד. עליך לבחור עבור ילדך את השרות המתטים לך בעיניך. קופות החולים מספקות אף הן שירות רפואי לטיפול אורתודונטי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי