תופעות של הרעלה מסתימות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/05/2004 | 13:58 | מאת: רובי

שלום לרופא לפני 3 שנים עשיתי 6 סתימות אמלגם במשך שבועיים לפני שנתיים נפלה סתימה אחת לפני שבועיים סתימה נוספת נפלה אבל במהלך האוכל וכנראה נבלעה בשנתיים האחרונות אני סובל מטעם מתכתי חזק בפה ומתופעות הדומות להרעלת מתכת שדומה הולכות ומתגברות ברצוני להסיר את 4 סתימות האמלגם שנותרו 2 קטנות ו2 בינוניות מאחר שההסרה כרוכה באפשרות חשיפה לחומר הסתימה אני מעוניין לעקור את 4 השניים שמכילות את הסתימות as it is האם אני יכול לפנות למחלקה אצלכם ולבצע זאת (מהי הפרוצדורה המנהלית/רפואית) תודה רבה

29/05/2004 | 11:11 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, אני חושב ששאלותך קשורה לנושא טיפולי שיניים וכירורגיה ולא לאורתודונטיה. אנא פני לפורום טיפולי שיניים ולפורום כירורגיה. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי