דילמה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/05/2004 | 11:25 | מאת: ניצה

שלום רב בשנת 2000 עשיתי 5 סתימות אמלגם בינתיים 2 נפלו ובמקומם עשיתי סתימות "לבנות" האם כדאי להחליף את הנותרות באופן יזום כדי למנוע "בעיות של הרעלה" ? היכן כאן הבהלה והיכן העובדות בסוגייה זו? האם יש סטטיסטיקה על ממוצע סתימות אמלגם באוכלוסיה הכללית? כלומר כמה סתימות אמלגם בממוצע יש לאזרח? תודה רבה

29/05/2004 | 11:08 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ניצה ותודה על פנייתך לפורום, אני חושב שמרבית שאלותיך קשורות לנושא טיפולי שיניים ולא לאורתודונטיה. אנא פני לפורום טיפולי שיניים . בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי