פרקי לסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/09/2002 | 21:27 | מאת: גלית

שלום לך לפני מס' חודשים עשיתי כתר בשן צדדית. הכתר קצר יותר מהשן המקבילה לו בצד השני ובנוסף לכך השתנתה התחושה שלי בעת סגירת הפה. אני מרגישה שאני מפעילה יותר לחץ בצד השני. אז עשיתי את הכתר החלה בעיה של קליקים באזניים. האם יש קשר בין הדברים? מה לעשות? כמו כן החלה בעיה נוספת של רעשים -"חריקות" בראש בעת סבוב הראש. האם יש קשר ללסתות? עשיתי ברור של א.א.ג. וכמו כן צילומי MRI וC.T. פרקי לסת שלא העלו דבר. אודה על תשובתך

20/09/2002 | 07:25 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית ותודה שפנית לפורום, בהחלט ייתכן קשר בין כתר שעשית לבין הפרעות בפרקי הלסת שאת חשה בהן. במידה והכתר שינה את צורת הסגר הקודמת בהרבה מקרים מתרחשת לכך תגובה בפרקי הלסת. אני ממליץ לך לפנות בעניין זה למרפאת ברקי הלסת הנצאת במחלקתנו. המרפאה פועלת בימי ב' הרופא האחראי עליה הוא ד"ר ישראל בלומנפלד שהוא מומחה ותיק בנושא. לתאום תור יש להתקשר לשרית מזכירת המרפאה בטלפון: 8542345 04 או 8542983 04 אשמח לנות לשאלות נוספות, ד"ר דרור איזנבוד.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי