פלטה אחורית

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/09/2002 | 01:15 | מאת: דנה

עשיתי טיפול טבעות על השיניים ונשארתי עם פלטה אחורית. הרופא אמר לי שאני צריכה להישאר עם זה כל הזמן. האם זה מקובל? האם זה פוגע בשיניים בעתיד? אני בחורה בת 30

15/09/2002 | 17:09 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דנה ותודה שפנית לפורום, אני מעריך ששאלתך מתיחסת לקיבוע ע"י חוט מתכת המורכב בד"כ בין ניב לניב בקשת התחתונה. כן, בהחלט יש רופאים הנוטים להשאיר זאת לכל החיים. מחשש לשינויים שיחולו בעמדת השיניים לאחר הסרת הקיבוע. במקרים אלה מומלץ לא לנתק מגע עם האורתודונט שלך ולבקו כדי שיוכל לעקוב אחר הקיבוע. בד"כ מומלצים 2-3 ביקורות בשנה. אשמח לענות על שאלות נוספות בברכת גדמר חתימה טובה ושנה טובה, ד"ר דרור איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי