טיפול שורש?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/09/2002 | 19:36 | מאת: הלן

לפני 7 שנים עשו לי סטימה בשן הקידמית ואחרי שנה הרגשתי כאב עז שעבר רק אחרי יום. הלכתי לרופא היא אמרה לי שכנרא סטימה לחצה על עצב והוא מת אז צריך לעשות טיפול שורש. לא היו לי כאבים עז החלתתי למשוך זמן. עכשיו אחרי 6 שנים אני מרגישה כאב אם לוחצים על חניכיים מעל השן. זה יכול להיות חמור?

11/09/2002 | 23:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום הלן, תודה שפנית לפורום בהרבה מקרים של מות מוך השן יש צורך בביצוע של טיפול שורש. במידה ולא מבצעים אותו תתכן התפתחות של דלקת סביב קצה השורש. אני ממליץ לך להבדק בדחיפות וללא דיחוי מחשש לאבדן השן! אשמח לענות על שאלות נוספות בברכת גמר חתימה טובה, ד"ר דרור איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי