לגבי הטיפול האורטודנטי החדש

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/06/2003 | 10:40 | מאת: אור

ראיתי באתר אינטרנט בחו"ל על טיפול אוטודנטי חדש שנעשה ע"י מין תבניות שלא נראות כלפי חוץ ומוחלפות כל שבועיים. האם יש סיכוי שזה יגיע לארץ מתישהו?

12/06/2003 | 15:52 | מאת: תותי

כן זה כבר בארץ. כלומר מעט אורתודנטים משתמשים בשיטה, המפעל הוא יחידי בארה"ב. פלטות שקופות. צריך לעבור בדיקה אצל אורתודנט כדי לקבוע אם אכן זה מתאים לך. זה יקר מאד (25,000 ש"ח בערך).

13/06/2003 | 15:45 | מאת: אור

ליישר שיניים בלי שכל העולם ידע. כל דבר כל כך יקר איזה באסה. בחיים אני לא אצליח להגיע לזה.

14/06/2003 | 14:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אור ותודה על פנייתך לפורום, שיטת אינויליין היגיעה לארץ כבר לפני כשנתיים. חברת אינדנט בארץ היא המשווקת וגם אחראית על השתלמויות של אורתודונטים בשיטה. מספר הטלפון הוא:9373784-03 עליך לדעת כי השיטה מתאימה רק למספר מצומצם ביותר של תנועות אורתודונטיות (=מקרים פשוטים) ובבודאי לא לכל מקרה. תוכל לפנות לחברה המשווקת בארץ לבדוק אילו רופאים בקרבת מקום מגוריך השתלמו בשיטה ולהבדק אצלם. אגב כתובת האתר: www.invisalign.com בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי