ביטוח ?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/09/2002 | 10:45 | מאת: א.

האם ישנו ביטוח שניתן לעשות לילד עבור השיניים שלו...בכדי שאם יצטר יישור שיניים זה לא ישבור את הקופה? במשפחה שלי 3 ילדים מתוך 4 (אני אחת מהם) נזדקקו לפלטה ולהמון זמן...והאמת היא שלי עדיין יש שיניים קצת קדמיות, כי המבנה שלי צר ואין מקום. בעלי מקרה יותר גרוע, הוא היה צריך ניתוח להסדרת הלסת...כי אמרו לו שאחרת שיניו יישחקו. הניתוח עלה הון, אבל מזלו בזמנו הוא חיי בארה"ב והביטוח רפואי של אביו היה מוכן לחסות אותו כי זה היה מסיבה רפואית...על הפלטה הם כבר שילמו באופן פרטי. בכל אופן מן הסתם אני מודאגת שילדי לעתיד (ויש אחד בדרך) יצטרכו טיפול שיניים ואינני יודעת לאיזה סכומים זה עלול להגיע ולכן אני תוהה עם יש איזהו שהוא ביטוח שניתן לעשות באופן פרטי לשיניים שמחסה את האופציות השונות?

02/09/2002 | 23:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, לצערי אינני בקיא בנושאי ביטוח. לדעתי עליך לפנות לסוכן ביטוח המתמחה בתוכניות ביטוח בתחום רפואה ורפואת שיניים. אשמח לענות על שאלות אחרות בתחום הרפואה. ד"ר דרור איזנבוד

05/02/2003 | 14:46 | מאת: יעל

ידןע לי שדרך ביטוחים משלימים של קופות החולים ניתן לקבל הנחה משמעותית בטיפולים אורטודנטיים - אך רק לילדים ונוער עד גיל 18!!! ב"כללית מושלם" נותנים קרוב ל - 50% הנחה בטיפול. עליך לרשום את ילדך לביטוח משלים, אך נראה לי שזה קצת מוקדם מדי לרשום את הרך הנולד. חכי כמה שנים.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי