חייך שסוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/08/2002 | 10:43 | מאת: מיכל

איפה אם כך אתה ממליץ לבצע את הניתוח לסגירת חיך אנו עוברים לצפון הארץ (אבל זה לא משנה )אתה חושב שכדאי ברמב"ם או בבית חולים מאיר כ"ס מבחינת הניתוח והמנתח הפלסטי? כמה זמן לאחר ניתוח כזה נשארים בבית חולים? האם לאחר מכן שבים לאכול מבקבוק ולמצוץ מוצץ?

31/08/2002 | 11:47 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

מיכל, כפי שאני מבין משאלתך מדובר בתינוק כבן שנה. סגירת החיך בתינוק מבוצעת על-ידי מנתח פלסטי וזה אפשרי לעשות בבית חולים מאיר וגם רמב"ם. אתם תתרשמו ותחליטו לפי שיקול דעתכם. בד"כ נשארים בבית החולים כ-7-4 ימים לאחר הניתוח, וזה תלוי במדיניות של בית החולים ובהחלמה של התינוק. לאחר הניתוח התינוק מוזן על-ידי זונדה למניעת זיהום של איזור הניתוח בחיך. בהדרגתיות הוא מועבר להזנה על-ידי בקבוק ואז גם יוכל לחזור ולמצוץ מוצץ. אשמח לפניות נוספות, ד"ר דרור איזנבוד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי