snap on smile

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/09/2009 | 10:33 | מאת: מיכל

שלום רב יש לי רווחים לא שווים בשיניים הקדמיות עליונות.פניתי לרופא מומחה בנוגע לציפויי חרסינה אך אחרי שבדק את שיניי אצל טכנאי,הוא הגיע למסקנה שלא ניתן לעשות ציפויי חרסינה.הוא העלה את הפתרון של SNAP ON SMILE. האם הפתרון יעיל ולכמה זמן?מה העלות הנהוגה לטיפול מעין זה?מה היתרונות ומה החסרונות? לתשובתך בהקדם אודה מפני שדוגמת השיניים שלי בדרכה לארה"ב תודה

03/09/2009 | 07:48 | מאת: דניאל

מה העלות שהוא נתן לך? בעיקרון זה דבר מצויין, השאלה לאיזו מטרה, האם את מחפשת משהו קבוע מאוד או משהו יחסית זמני (3-5 שנים). למטרה אסתטית בלבד? את שואלת שאלות שהוא היה אמור לענות לך עליהם. הוא לא אמר לך? אם כן, את תפרטי בבקשה מה הוא אמר לך בדיוק.

03/09/2009 | 08:57 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך המהירה המחיר שהוא נקב-8000 ש"ח.אחריות לשנה והבנתי שהפתרון הוא עד ל 5 שנים.האם אין פתרון קבוע?חבל כל 5 שנים להוציא 8000 שח.הרווח הוא בין 5 השיניים העליונות קדמיות

08/09/2009 | 07:04 | מאת: דניאל

יש מקומות שעושים בפחות. ראיתי מישהו בנתניה שעושה ב5000 שח. תראי, זה לא קבוע. אבל מצד שני זה פתוח יחסית זול. אם תשווי את זה לכתרים לדוגמה, ואם כתרי זרקוניה אז בכלל. השאלה היא מה את רוצה לעשות. האם את רוצה לעשות השחזות על השיניים (מה שכולל גם טיפולי שורש) כדי לעשות חיוך ליותר זמן. או ציפוי חרסינה (שזה גם השחזה) או לעשות לומיניירס שזה ממש ממש יקר.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי