ישור שיניים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/05/2009 | 23:21 | מאת: דנית

לד"ר, שלום רב ,ברצוני לשאול האם ניתן ליישר שיניים בגיל 42,? שאלתי לפני שנה את השאלה הזו והוא טען שבגילי כבר מאוחר ושאצטרך השתלה. לכן במה זה תלוי? בתודה מראש...

04/06/2009 | 23:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דנית ותודה על פנייתך לפורום, התשובה היא חיובית, בהחלט ניתן ליישר שיניים בגילך. התנאי המגביל הוא בריאות של החניכיים על מנת לא לגרום להרס מנגנון האחיזה של השן בעת תזוזת השיניים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי