שאלה דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/05/2009 | 07:33 | מאת: מריאל

שלום רב רציתי לישאול אים יש לי שניים קצת בולטות למעלה אבל למטה ישרות לגמרי והבעיה למעלה שקצת הם בולטות ולא עקומות ורציתי לישאול כמה גשר שקוף או לא יכול לעלות לי בערך אני מבקשת בערך אני יודעת שלא ראיתה אותי וקשה להגיד אבל אני אומרת בערך בבקשה תודה רבה?

22/05/2009 | 00:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מריאל ותודה על פנייתך לפורום, יש לבדוק ראשית אם בכלל ניתן להשתמש בטיפול שלך בשיטת אינביזליין עם הפלטות השקופות. לפי התאור שלך זה כלל לא בטוח. גשי להבדק אצל מומחה לגבי האבחנה ואפשרויות הטיפול בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי