מה עדיף פלטה שקופה או פלטה רגילה?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/05/2009 | 17:40 | מאת: ספיר

שלום אני ילדה בת 12 ועומדים לשים לי קוביות עוד כמה שבועות. לא מזמן הסתכלתי על פירסומת לפלטה שקופה ועל כל ההיתרונות שלה לעומת פלטה רגילה ואינני יודעת אם זה נכון או רק פירסומת????? ומה יותר זול????

15/05/2009 | 20:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ספיר ותודה על פנייתך לפורום, לכל פלטה תפקידים משלה. השימוש בסוג הפלטה נקבע לפי הבעיה ממנה את סובלת וז מתאימים את הפלטה לתזוזה שיש לבצע בשיניים. בעיקרון השימוש בפלטות שקופות נפוץ יותר במבוגרים כדי להמנע מהשימוש בגשר קוביות בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי