מזה פרנקטומי?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/04/2009 | 15:10 | מאת: שקד

שלום אני אם גשר ועוד שבועיים אני צריכה לעשות טיפול פרנקטומי. אני לא כל כך הבנתי מזה ומה עושים והאם יש לזה תופעות לוואי או השלכות אחרות ותהיתי אם תוכלו לענות לי על שאלותי. בתודה רבה שקד

30/04/2009 | 07:21 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שקד ותודה על פנייתך לפורום םרנקטומי זוהי פרוצדורה כירורגית מינורית בה מבצעים חיתוך של הפרנום זוהי אותה רקמה שמחברת בין השפה לחניכיים לעיתים היא מעובה במקומות שונים כמו בין החותכות המרכזיות העליונות ואז דורשת חיתוך. ישנם חילוקי דעות לגבי הצורך בפעולה זו בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

30/04/2009 | 14:21 | מאת: שקד

מנהל פורום טיפול אורתודנטי