דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

16/04/2009 | 18:31 | מאת: חייל

שלום יש לי שני ניבים על על החניכים אחד בכל צד מה עלות גשר שקוף והאם יש פיתרון זול יחסית כלשהו אני כבר שנתיים במצב כזה תודה מראש וישמח אם תהיה צפציפי בקשר למחירים ולאפשרויות מלבד גשר רגיל כי אני דיי מתבייש תודה מראש ומקווה שתוכל לעזור לי

18/04/2009 | 22:06 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

לחייל היקר שלום ותודה על פנייתך לפורום, אני מבין שהניבים לא בקעו למקום בגלל צפיפןת בקשת= חוסר מקום. לכן בשלב הזה שום טיפול אורתודונטי ליישור הניבים לא יעזור. יש ראשית לדאוג לפתיחת מקום בקשת השיניים עבורם ורק אחר כך ליישרם. עליך להבדק ולקבל אבחחנה ותוכנית טיפול מדוייקת על ידי מומחה ליישור שיניים ורק אז ניתן יהיה להתאים עבורך את סוג המכשור שאתה מבקש ולקבוע את עלותו. לצערי מהתאור שלך על מצבך כעת אין אפשרות להיות יותר ספציפי בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי