ישור שניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/04/2009 | 22:09 | מאת: טליה

שלום רציתי לשאול האם יש שיטה מהירה יותר או אסטתית יותר מקוביות ליישור שיניים ואם לא האם לכל יישור שיניים גם קל צריך שנה וחצי לפחות ליהית עם קוביות...?? (אני חושבת ששיני אינן עקומות במיחד , במיוחד לא בלסת העליונה ורופאת השיניים אמרה בצורה מיידית שאורך הטיפול הוא לפחות שנה וחצי עד שנתים תודה מראש .

18/04/2009 | 21:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום טליה ותודה על פנייתך לפורום, ישנם היום מספר שיטות ליישור שיניים אסטטי למבוגרים. ראשית גשר הקוביות יכול להיות מחרסינה וכך הוא פחות בולט מגשר הקוביות המתכתי של הצעירים, ישנו גשר קוביות המודברק על גבי הצד הפנימי של השיניים - זהו גשר נסתר לחלוטין. ישנה שיטת יישור שיניים בעזרת פלטות שקופות שיטת אינביזליין. משך הטיפול נקבע על פי האבחנה ועל פי סוג המיכשור. כדי לקבוע את האבחנה תכנית הטיפול וסוג המיכשור עלליך להתייעץ עם רופא מומחה ליישור שיניים, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי