תנודה של שן

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/03/2009 | 20:40 | מאת: רחלי

לד"ר איזנבוד דרור שלום, לפני כחודש וחצי עשיתי טיפול שורש שלחץ לי אומנם הלחץ עבר יחסית מהר והרופאה אמרה לי שזה נומלי. מאז ומעולם השיניים שלי היו ישרות יחסית. מאז הטיפול יש תנודה של שן אחת כלפי חוץ ושל זו שלידה כלפי פנימה. האם אני מדמיינת את הקשר בינהם? האם החלפת התותבת תסייע לפתרון? אנא עזור לי להבין, תודה.

18/04/2009 | 19:33 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רחלי, אין קשר בין הדברים! קרוב לוודאי שמאז טיפול השורש את יותר מודעת לנושא השיניים בעיקר לאזור שהציק לך ובין השאר הבחנת גם בתזוזת שיניים שהיא אפשרית עם הגיל בעיקר במקרים של בעיות חניכיים ואצל מרכיבי תותבות אשר גורמות להפעלת כוחות רבים על השיניים. ממלית על בדיקת מומחה לחניכיים ולשיקום הפה ואם אין פתרון אז גם מומחה ליישור שיניים בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי