סמכים לינגואלים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/03/2009 | 21:10 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 19 וחצי ומעוניינת להתחיל יישור שיניים אולם אני לא מעוניינת שיראו שאני אכן עושה טיפול. שמעתי על סמכים לינגואלים, האם זה גשר רגיל רק הפוך ובצד השני של השיניים? משך הטיפול קצר יותר? ובין כמה לכמה המחירים נעים? תודה מראש.

13/03/2009 | 23:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ליאת ותודה על פנייתך לפורום, כן זהו גשר הדומה מאוד לחיצוני אך מורכב בצד הפנימי של השיניים. בדרך כלל משך הטיפול עימו ארוך יותר והמחירים גבוהים עד כדי פי 2 ממחיר גשר רגיל. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי