יישור שיניים ולסת שקועה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/02/2009 | 23:00 | מאת: רועי פ.

לד"ר שלום. יש לי 2 שאלות. יש לי האמת סנטר שקוע אבל נאמר לי שאולי על ידי דחיפת הלסת התחתונה קדימה- בעיית הסנטר יכולה להראות יותר טוב. יש לי באמת לסת תחתונה שקועה במקצת. האם באמת דחיפת הלסת יכולה לשפר את מראה הסנטר השקוע במידה והלסת באמת שקועה ויש מקום/ אפשרות להזיזה קדימה? ודבר שני, בשיניים התחתונות הקדמיות במשך השנים שן אחת תפסה את מקום השניה ועכשיו יש לי שם בעקרון שיניים שמסתירות אחת על השניה. האם אפשר לעשות משהו בנידון ללא טבעות מתכתיות מגעילות שכן אני כבר לא ילד קטן (בן 26). תודה רבה... נ.ב: ניתו לראות תמונה של השיניים כאן: http://www.flickr.com/photos/biz_peled/3300723087/sizes/l/

26/02/2009 | 23:45 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רועי ותודה על פנייתך, התשובה על 2 השאלות חיובית. קידום הלסת התחתונה משפר משמעותית את מראה הסנטר והפנים. ניתן בהחלט לבצע כיום יישור שיניים למבוגרים באמצעים אסטטיים בלתי נראים כלל. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי