יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/01/2009 | 08:04 | מאת: סמדר

שלום הייתי עם בתי בת ה13 אצל אורטודנט של קופת חולים. קבלנו הצעת מחיר ליישור שיניים, ואחד הסעיפים תאר תוספת של 1150 ש"ח עקב שיטת טיפול חדשה שנקראת SELFLIGATING. מהי השיטה? והאם כדאי לבצע בעזרתה את ישור השיניים? או שיש חלופות אחרות?

30/01/2009 | 19:03 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סמדר ותודה על פנייתך לפורום, מדובר בסוג אחד של סמכים מתוך סוגים רבים אחרים. יש הטוענים כי לסוג זה יתרונות על פני אחרים, אך ישנם גם דעות הפוכות. העניין החשוב הוא מטרות הטיפול ותכנון הטיפול. סוג הסבמכים באמצעותם מןוזזות השיניים הוא עניין שולי יחסית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי