הסרת קיבוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/12/2008 | 10:33 | מאת: אילן

שלום רב, ברצוני לדעת האם מן האפשר להסיר קיבוע לשיניים, אשר הושם לאחר יישור של השיניים העליונות?

03/01/2009 | 00:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אילן ותודה על פנייתך, התשובה העקרונית היא שאין בעיה להסיר את הקיבוע אך התנאי הוא אישור של האורתודונט שטיפל בך ומכיר בדיוק איזה טיפול תכנן. שכן קיימים מיקרים נדירים בהם יש צורך בקיבוע ארוך ולעיתים אף לכל החיים. בברכה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

13/01/2009 | 14:41 | מאת: יוסי

אם רצון המטופל הוא להוריד את הקיבוע, אז האורטודנט מחוייב להוריד, האורטודנט רק יכול להגיד את דעתו ולהמליץ לך שלא להוריד אבל בסופו של דבר אם אתה מבקש /דורש שיוריד, הוא מחויב להוריד.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי