csf

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/12/2008 | 18:08 | מאת: גלית

שלום רב, אני בת 25 ואוטוטו שנה עם הגשר, לדברי האורטודנט סיימתי את הטיפול ועליי להרכיב קיבוע ובנוסף פלטה בלילות. בנוסף לכך, הוא המליץ לי על ניתוח CSF חיתוך סיבים דבר שלדבריו ייתרום לייצוב השיניים גם לאחר הורדת הגשר בהתייחס לגיל שלי ולאפשרות ששינים יכולים להסתובב עם הזמן.ניתוח זה חייב להיעשות בזמן שהגשר עליי מה דעתך? מהו הניתוח הזה? האם במידה ואחליט לא לעשות את החיתוך אצל הכירוררג ,האם זה קריטי?

03/01/2009 | 00:32 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית ותודה על פנייתך לפורום, בעיקרון זהו ניתוח המבטיח שאכן שיניים ישארו יציבות במקומן במידה ועברו תנועה משמעותית לתיקון עמדה סיבובית. ממליץ להשמע להוראות האורתודונט שלך. החיתוך הוא קליל ואינו בעייתי כלל. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי