טיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/12/2008 | 12:55 | מאת: שני לרן

שלום ד"ר רציתי לשאול! הבת שלי בת 9 זקוקה לטיפול הכולל-הרחבת הלסתות,פיזור הצפיפות,וישור קשתות השיניים. אני אם חד הורית,ואין באפשרותי לעשות את הטיפול באופן פרטי, האם יש אפשרות לעשות את זה בדרך יותר זולה מפרטי. אני מבוטחת במכבי זהב. שמעתי שאולי דרך בית חולים רמב"ם? הודה על תשובה דחופה. תודה מראש שני

03/01/2009 | 00:29 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, מחירון הטיפולים של מכבי זהב זול יותר מזה של רמב"ם ולכן אני ממליץ מבחינת המחיר להמשיך לטפל במכבי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי