אם אפשר תרומה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/12/2008 | 00:17 | מאת: מירי

שלום רב . אני בת 17 מהצפון . אימי חד הורית ואני חייבת דחוף לעשות גשר בשיניים אין באפשרותה לממן לי אותו . עשיתי צילומים בשווי 540 ש"ח ואצל בדיקה באורטודנט עלות הטיפול שזה גשר לשנה וחצי למעלה ולמטה + פלטה לחצי שנה הוא 12,000 ש"ח . ברצוני לשעת אם יש איזשהם אנשים שמוכנים לתרום ולעזור או עמותות שעוזרות . הכסף יעבור ישירות לאוטודנט . אשמח לקבלת תשובה .

03/01/2009 | 00:15 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מירי ותודה על פנייתך לפורום, אני ממליץ לפנות לאגודה האורתודונטית בכתובת: www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי