יישור שיניים עתידי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/12/2008 | 18:29 | מאת: סטודנטית, 24

שלום דר איזנבוד, בגיל צעיר היו לי הרבה בעיות בשיניים וכתוצאה עכשיו יש לי הרבה סתימות. בנוסף אני אמורה לעבור בקרוב עקירה של שן 46 (כרגע עם כתר אחרי טיפול שורש, ציסטות וזיהום) והוצע לי לעשות השתלה. אני חושבת שבעתיד (כשיהיה כסף) ארצה לעשות יישור והלבנה, במיוחד בלסת התחתונה. 1. האם ניתן "להעלים" את הכתרים השחורים והלא אסטטיים שיש לי עכשיו? 2. מה אני צריכה לעשות עכשיו בנוגע להשתלה? האם אני יכולה לעשות אותה עכשיו ויישור בעוד מס' שנים? תודה מראש

22/12/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, מאחר ואת שוקלת טיפול אורתודונטי ובמקביל כעת עקירה והשתלה, מומלץ לבצע יעוץ אורתודונטי כבר כעת כדי לקבל כיוון על הטיפול ולתכנן כבר עכשיו מה כדאי לעשות בעתיד האם השתלה או דוקא שימור המקום מתוך כוונה לסגור אותו בעתיד במהלך הטיפול האורתודונטי וכך לחסוך את כל עיניין ההשתלה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי