בעיות בפה בזמן טיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/12/2008 | 16:06 | מאת: נער בן 14

שלום, אני מטופל כבר שנתיים ביישור שיניים ויש לי גשר. בימים האחרונים יש לי כאבים חזקים בחניכיים התחתונות מלוות עם פצעים לבנים. הרופא אמר שיש לי אפתה וזה כמה פצעים. הכאבים מאוד מטרידים ומפריעים, האם יש דרך לטפל בדבר זה? אשמח מאוד לקבל תשובה.

22/12/2008 | 23:51 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, קיימים מספר תכשירים הניתנים לרכישה ללא מרשם רופא להקלת כאבי האפטות כגון: ORACORT, aphtax טיפות TRAUMEEL מומלץ ביותר: סבלנות והמתנה זה עובר בכל מקרה לאחר 7-10 ימים בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי