שן עקומה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/12/2008 | 15:42 | מאת: דניאל

השיניים שלי נראות בסדר אבל חוץ משן אחת שבולטת וזה מאוד מכוער ... יש משהו שאפשר לעשות חוץ מגשר על כל השיניים ? כי זה יהיה ממש יקר ובכל זאת רק לשן אחת.. אין משהו אחר שאפשר לעשות ? ואם הלסת העליונה של השיניים שלי היא יותר קדמית בפה מאשר הלסת התחתונה , אבל זה לא מפריע לדיבור ואכילה וכו' , אם אני עושה את הגשר הזה בכל זאת יהיה חייב לסדר את הלסת לאחור או משהו ? אשמח אם תתייחס ל-2 השאלות .. תודה : )

17/12/2008 | 23:09 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עידו ותודה על פנייתך. תלוי מה מעוניינים לבצע בטיפול אם זה לשנות את מנח הלסת זה דורש טיפול מסוג אחד. אם זה לשנות את כל עמדת השיניים זה סוג אחר של טיפול שדורש גשר קוביות. אם אכן מדובר בשו בודדת ניתן ליישר אותה עם פלטה בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי